Naši proizvodi

Naša posvećenost kvalitetu i prirodnom pristupu proizvodnji čini da naši proizvodi uvek budu sveži i bez hemikalija.

Uvek sveže, bez hemikalija!

Naša posvećenost kvalitetu i prirodnom pristupu proizvodnji čini da naši proizvodi uvek budu sveži i bez hemikalija. 

Svaki korak u našem proizvodnom procesu vodi ka očuvanju svežine i prirodnog ukusa našeg kiselog kupusa. Sve glavice kupusa koje koristimo su pažljivo odabrane i uzgajane na našim poljima, gde se primenjuju organske metode uzgoja.

Ne koristimo hemikalije, veštačke đubrivo ili pesticide koji mogu narušiti prirodnu ravnotežu našeg proizvoda.

Sveže i zdravo

Prirodna lokacija i kvalitetna zemljišta.

Visok kvalitet

Stalno se trudimo da pružimo najviši kvalitet proizvoda.

Bez hemikalija

Proizvodnja bez upotrebe hemikalija.

01.

Glavica u vakum pakovanju

Ponosno vam predstavljamo našu glavicu kiselog kupusa koja je pažljivo fermentisana i spakovana u vakum pakovanje kako bi se očuvala njegova svežina i ukus. Ova glavica kiselog kupusa je savršeno kiselkasta i idealna kao dodatak vašim omiljenim jelima ili kao osvežavajući prilog.

02.

Listovi kupusa za sarmu

Naši listovi za sarmu su pažljivo odabrani i pripremljeni kako bi vam omogućili jednostavnu pripremu ovog tradicionalnog jela. Svaki list je svež, fleksibilan i dovoljno velik da se lako koristi za umotavanje sarme. Pružamo vam kvalitetne listove koji će vašu sarmu učiniti ukusnom i savršeno uvijenom.

03.

Kupus rezanac

Naš kupus rezanac je već isečen na tanke rezance, što vam omogućava brzu i jednostavnu pripremu raznih jela. Sveži rezanci su jednolične veličine i debljine, što olakšava ravnomerno kuvanje i dodavanje u supu, variva ili salate. Uživajte u praktičnosti i kvalitetu našeg kupusa rezanca koji će obogatiti vaše obroke.

Scroll to Top